Bocage - algemeen

Echt-Susteren - Echt-Susteren
Toekomstig aanbod

€ 127.000,- tot € 380.000,-

Over dit project

BOCAGE

VERKOOP GESTART!

Welkom in Bocage!
Op een van de mooiste plekken van de gemeente Echt-Susteren ontwikkelen Hurks vastgoedontwikkeling en de gemeente het plan Bocage. In het akkergebied tussen de Gebroekerstraat en de Peijerstraat worden de komende jaren gefaseerd circa 215 grondgebonden woningen gerealiseerd. Er zijn zowel woningen die projectmatig gebouwd worden, vanaf 290.000,- euro v.o.n. als kavels waar jij je eigen huis kan bouwen, vanaf 127.000,- euro v.o.n..

De schakel tussen dorp en landschap
Bocage wordt een prettige plek om te wonen voor jong en oud. Een aantrekkelijk woongebied op een unieke locatie: dicht bij de centrumvoorzieningen van Echt én het natuurgebied De Doort. De nieuwe wijk sluit perfect aan bij de bestaande omgeving met onder meer een dorpse sfeer en een groen woonmilieu. Architectonische en stedenbouwkundige elementen die kenmerkend zijn voor de nabije omgeving zijn doorgetrokken in de plannen voor Bocage. Denk aan historische elementen als klassieke klinkerwegen, de speelse opzet en ruimte voor kleine buurten. Heggen die fungeren als erfafscheiding, groene pleintjes en boomgaarden benadrukken het groene karakter van Bocage.

Bocage betekent letterlijk heggenlandschap, wat kenmerkend is voor de inrichting van dit nieuwe woongebied. Sfeervol wonen, met veel ruimte, groen en een hoge woonkwaliteit maken Bocage tot een moderne wijk op traditionele grondslag. Elk deel van dit plan vormt weer een wijkje op zich, met een geheel eigen gezicht en beleving.

Het nieuwe woongebied ligt tussen Echt en Gebroek. Het gebied wordt doorkruist door de historische route die van oost naar west loopt. Daaromheen voegt zich het woongebied met verschillende langzaam-verkeerroutes. Een brede, centrale zone met veel groene elementen vormt een verbindende schakel tussen Gebroek en Echt. Hier vindt u veldjes en boomgaarden en een compleet nieuw stelsel van aantrekkelijke paden.

Geïnteresseerd in dit project? Schrijf je dan nu in voor een woning of een kavel!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bocage - algemeen
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 127.000,- tot € 380.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Echt-Susteren.

Aanmelden