Apollo

Echt-Susteren - Echt
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 124m2
Kaveloppervlak
92 - 104m2
Inhoud
412 - 500m3

Over dit project

Apollo | Leven in de brouwerij
7 stadswoningen

PRESALE
De presale is gestart! Schrijf je alvast in voor de woning(en) van jouw voorkeur.
Door je voorkeur aan te geven voor één of meerdere woningen tijdens de pre-sale, krijg je tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. De pre-sale vindt dus online via de website plaats. 

Voorkeur aangeven 
Zit er in Apollo een woning tussen naar jouw wens, dan geef je jouw voorkeur aan door de volgende stappen te doorlopen: 

1. Klik in de interactieve kaart op je favoriete bouwnummer. In het pop-up scherm vind je de knop 'belangstelling';
2. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord in jouw persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt;
3. Ga in je account in de linker kolom naar 'direct regelen' met daaronder 'mijn formulieren'. Klik hierop en daarna op 'inschrijfformulier'. Hier kun je jouw voorkeur(en) aangeven;
4. Doorloop nu de stappen binnen het inschrijfformulier en maak je inschrijving voor de presale definitief.

Meer informatie over de presale is terug te vinden onder downloads>documenten.

Leven in de brouwerij in het centrum van Echt
AAN DE BOVENSTE STRAAT VIERDEN DE INWONERS VAN ECHT HET LEVEN.
In de levendige horeca werd gelachen, werden verhalen verteld en groeiden vriendschappen. Er werd bier gebrouwen en geproost. Deze plek gaan we nieuw leven inblazen met het prestigieuze project Apollo. Met stijlvolle woningen die het Echtse verleden vervlechten met jouw woongenot.

Project Apollo is gelegen aan de Bovenste Straat en Hofakker in Echt. Met respect voor de historische elementen realiseren we hier 7 grondgebonden stadswoningen. Op de binnenplaats achter de woningen verrijst een appartementen complex voor Woningcorporatie Nester met rondom volop parkeerruimte en groenzones.

Stap binnen bij Apollo, waar de poorten het begin vormen van een betoverend verhaal. In het hart van Echt ontvouwt zich een uniek woonavontuur, waar grondgebonden woningen en moderne appartementen harmonieus samenkomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en duik in het levendige leven van Apollo.

Woningaanbod:
4 woningen aan de Hofakker : start verkoop voorjaar 2024 verkoop, start bouw zomer 2024
3 woningen aan de Bovenstestraat : start verkoop eind 2024 

Iets voor jou? Maak meteen een woonaccount aan en meld je vrijblijvend aan. Dan blijf je via een nieuwsbrief op de hoogte van alles rondom de start verkoop van deze 7 stadswoningen.

CENTRAAL IN LIMBURG
Echt neemt een unieke positie in op de kaart. Het is het smalste stukje van Nederland, niet breder dan 4,8 kilometer. Dit betekent dat je Duitsland en België fietsend en zelfs wandelend bereikt. En dankzij de centrale ligging in Limburg liggen ook steden als Roermond, Sittard en Maasmechelen in de nabije omgeving. Als inwoner van Apollo geniet je van het beste van Limburg. Je woont centraal in het knusse en levendige winkelcentrum van Echt. De terrassen en horecagelegenheden tussen de winkels nodigen uit voor een kop koffie, lunch of zomers ijsje. En in de directe omgeving vind je tal van wandel- en fietsroutes, waaronder een drielandenwandeling en -fietstocht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Apollo
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
0 van 7 beschikbaar
Prijs
€ 350.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Echt-Susteren.

Aanmelden