Apollo

Echt-Susteren - Echt
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 124m2
Kaveloppervlak
92 - 104m2
Inhoud
412 - 500m3

Over dit project

Apollo | Leven in de brouwerij
7 stadswoningen

START VERKOOP 04 Woningen HOFAKKER
17 juni aanstaande 
Vanaf maandag 17 juni ( vanaf 15.00 uur) is de definitieve informatie over de 4 moderne woningen aan de Hofakker beschikbaar. Dit omvat de definitieve verkoopprijzen, verkooptekeningen, technische omschrijvingen en juridische documenten. Vanaf dan kun je definitief inschrijven voor de bouwnummer(s) van jouw voorkeur.

Inschrijfprocedure
Wanneer je interesse hebt in één of meerdere woningen dan kun je vanaf maandag 17 juni (17.00 uur) en tot en met maandag 24 juni ( tot 23.59 uur) je definitieve interesse kenbaar maken middels het digitale inschrijfformulier. Deze is beschikbaar in je account vanaf 17 juni (vanaf 17.00 uur). Nog geen account? Klik op belangstelling!

Leven in de brouwerij in het centrum van Echt
AAN DE BOVENSTE STRAAT VIERDEN DE INWONERS VAN ECHT HET LEVEN.
In de levendige horeca werd gelachen, werden verhalen verteld en groeiden vriendschappen. Er werd bier gebrouwen en geproost. Deze plek gaan we nieuw leven inblazen met het prestigieuze project Apollo. Met stijlvolle woningen die het Echtse verleden vervlechten met jouw woongenot.

Project Apollo is gelegen aan de Bovenste Straat en Hofakker in Echt. Met respect voor de historische elementen realiseren we hier 7 grondgebonden stadswoningen. Op de binnenplaats achter de woningen verrijst een appartementen complex voor Woningcorporatie Nester met rondom volop parkeerruimte en groenzones.

Stap binnen bij Apollo, waar de poorten het begin vormen van een betoverend verhaal. In het hart van Echt ontvouwt zich een uniek woonavontuur, waar grondgebonden woningen en moderne appartementen harmonieus samenkomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en duik in het levendige leven van Apollo.

Woningaanbod:
4 woningen aan de Hofakker : 17 juni aanstaande start verkoop, start bouw zomer 2024
3 woningen aan de Bovenstestraat : start verkoop eind 2024 

Iets voor jou? Maak meteen een woonaccount aan en meld je vrijblijvend aan. Dan blijf je via een nieuwsbrief op de hoogte van alles rondom de start verkoop van deze 7 stadswoningen.

APPARTEMENTEN
De 30 levensloopbestendige middenhuurappartementen hebben een oppervlakte van circa 75m², 2 slaapkamers en een overdekt balkon. De keuken wordt voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Elk appartement krijgt een inpandige berging en een gemeenschappelijke fietsberging op de begane grond. Voor elk appartement is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in de buurt of op het achtergelegen parkeerterrein. De appartementen beschikken over lage woonlasten; het energielabel is A++. De huurprijs komt op ongeveer €985 te liggen. Inschrijven kan via www.thuislimburg.nl.

CENTRAAL IN LIMBURG
Echt neemt een unieke positie in op de kaart. Het is het smalste stukje van Nederland, niet breder dan 4,8 kilometer. Dit betekent dat je Duitsland en België fietsend en zelfs wandelend bereikt. En dankzij de centrale ligging in Limburg liggen ook steden als Roermond, Sittard en Maasmechelen in de nabije omgeving. Als inwoner van Apollo geniet je van het beste van Limburg. Je woont centraal in het knusse en levendige winkelcentrum van Echt. De terrassen en horecagelegenheden tussen de winkels nodigen uit voor een kop koffie, lunch of zomers ijsje. En in de directe omgeving vind je tal van wandel- en fietsroutes, waaronder een drielandenwandeling en -fietstocht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Apollo
Start verkoop
17-06-2024
Woningen
4 van 7 beschikbaar
Prijs
€ 350.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Echt-Susteren.

Aanmelden